InloggenRegistreren
Over ons Leveringsvoorwaarden Contact

W.F. Cornelisse & Zn. B.V.

Cornelisse Banket

Begin jaren '60 werd het bedrijf, dat nu bekend staat als Cornelisse Banket, opgericht door de familie Cornelisse. Waar ze begonnen met het leveren van 160 soorten kwaliteitskoek en banket aan supermarkten en kruideniers, onder de naam Banket Gilde. Beste Bakker is destijds als banket merk toegevoegd waardoor het assortiment opgelopen is tot 200 soorten kwaliteits koek en banket. Welke we tot dit moment nog dagelijks uitleveren aan onze trouwe klanten. Er is dus voldoende aanbod om de winkelschappen en broodafdeling aantrekkelijk te vullen. Het is een hardwerkend familiebedrijf wat door het nauwe contact met klant, collega's en het ondernemerswereldje zich voortzet.

Margemaker LIDA (Lage Inkoop Dagelijks Aanbod)

In 2008 maakte we een nieuwe stap met het bedrijf. Zo werd de naam L.I.D.A. Margemaker toegevoegd aan het familiebedrijf gevestigd in de mooie Bollenstreek in Lisse. Dat Partijhandel een succes is in de markt, blijkt wel daar de klant ons wekelijks weet te vinden voor een bestelling, om zo hun marges te verhogen. We leveren met eigen vrachtauto's door heel Nederland en ook verkoop richting Buitenland is geen uitzondering meer.

Ons bedrijf bestaat uit 11 medewerkers, zowel full- als partime en waar de directie nog steeds op de werkvloer voorop loopt en het familiebedrijf uitstraalt. Ons verkoopteam is altijd bereikbaar voor advies en via de website is ons interessante huidige aanbod te vinden. De interactie via bezoek, mailing of telefonisch tussen de klant is altijd belangrijk voor ons, om het succes voor de in- en verkoop voor beide te bewaken. Binnen de Partijhandel zijn we al een aardig begrip voor fabrikant en klant. Waar u betere marges wil behouden en aantrekkelijke prijzen voor de consument wilt bieden, neem een bezoek op de website voor ons scherp geprijsde assortiment.


Webshop (www.margemaker-lida.nl) 24/7 Geopend.

Sinds begin april 2023 hebben wij onze vernieuwde bestelsite online gezet.  Als doel is gesteld, klantvriendelijk, makkelijk en overzichtelijk maar ook sneller. In welke vorm u dan ook inlogd, op een tablet, telefoon, achter de computer het maakt niet uit. Op elk gewenst moment kunt u inloggen en een bestelling plaatsen. Met de handige icoontjes van product groepen loopt u gemakkelijk door de producten heen. Wilt u niks missen, selecteer dan alle producten. In notime is uw divice geladen en beschikt u over de producten, met beschrijving en foto van het product. Zijn er vragen, met het groene icoontje rechtsonderaan heeft u direct contact met een van onze medewerkers en wordt er naar een snelle afwerking gestreefd. 

Is dit uw ervaring geweest tijdens uw bezoek aan de bestelsite, dan zijn wij geslaagd. We staan altijd open voor verbetering, dus mocht er iets te verbeteren zijn laat het ons weten.

Veel plezier bij het bestellen, we kijken uit naar uw order.

 

Openingstijden - Telefonische bereikbaarheid,

maandag t/m donderdag

8:30 uur t/m 16:00 uur 

vrijdag,

8:30 uur t/m 14:00 uur

We lunchen van 12:30 tot 13:00 uur