InloggenRegistreren
Over ons Leveringsvoorwaarden Contact

Leveringsvoorwaarden


*LET OP, ONZE LEVERINGS VOORWAARDEN ZIJN GEWIJZIGD!!*

 Extreme benzine en grondstof prijzen

Door de grote stijging in de kosten van oa. benzine, graan, tarwe, olie en verpakkingsmaterialen zijn wij genoodzaakt per direct een vergoeding van transport in te zetten voor al onze klanten, bij alle orders onder de €750,00. We zullen de komende tijd deze prijs mogelijk variabel houden ivm de onzekere tijden.

Onze vertegenwoordigers zijn altijd telefoninsch bereikbaar en staan klaar voor advies. Wij sturen iedereen aan om zelf via de website te gaan bestellen. Er wordt hard gewerkt aan een verbetering van onze site zodat het voor iedereen sneller en beter kan. Natuurlijk staan wij open voor tips om u als klant beter te kunnen ondersteunen in verkoop en het gebruik van onze website. Wekelijks vindt er een interessante mailing plaats met het huidige assortiment en onze weekknallers, lijkt u dit ook interessant om te ontvangen, geef het aan ons door...

Let op, afhalen bij ons in Lisse kan altijd en u ziet dan vast ook extra interessante handel. In deze tijden zijn onze scherp geprijsde artikelen zeer gewild dus u kunt de ordergrootte op schroeven en bestellen via onze website. Zo kan de consument ook onze Partijhandel inslaan, juist nu zijn alle kassakoopjes zeer gewild en gewenst voor de consument.

 

Koop ook onze Prijsknallers… 

Blijf altijd onze website www.margemaker-lida.nl bezoeken voor de actuele aanbiedingen, er vallen genoeg marges te scoren!!!

Dagelijks een nieuw aanbod. De partijhandel is een mooie verkoop ondersteuning om gegarandeerd marge te blijven scoren. Om te bestellen moet u wel geregistreerd zijn. Levering van uw bestelling, wij hanteren 1 werkdag voor leveren. Vandaag besteld is overmorgen in huis, of de order gaat in onze route planning mee. Betalingen zijn via de bank inzichtelijk, uiterlijk 13:00uur dag voor levering.

Emballage dragers als DPB Pallet, Rolcontainers en Dollie kunnen ten alle tijden retour gegeven worden en worden achteraf verrekend. Vanaf heden berekenen we   € 12,50 voor de Europallets (geen CHEP), zorg dus dat er altijd evenveel Europallets leeg retour kunnen.

Binnen Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden), Franco huis vanaf € 750,00 (ex statiegeld en BTW), daar onder €52,00  transportkosten.

Buitenland, Franco huis vanaf €1250,00 (ex Statiegeld) , daar onder €104,00  transport kosten.

Onze prijzen zijn exclusief  BTW en statiegeld

Het is mogelijk, dat produkten die u besteld heeft niet meer of minder op voorraad zijn.     

Wij hanteren Op is Op. 


LIDA Margemaker.


Dit document is gewijzigd per 11-03-23 11:35:09